Start HiM

  Publisert:Sist oppdatert:

  Start Him er en studentorganisasjon som jobber med å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studentene ved høgskolen i Molde.

  Start Moldestudent

  Start sin visjon er å bidra til at unge gründerspirer kan knytte verdifullt nettverk, få kompetanse om verdiskaping og realisere sine ideer. Start ved høgskolen i Molde er så heldig å ha et godt samarbeid med Protomore Kunnskapspark der vi får leke oss med ideer, teste ut prototyper, og knytte nettverk med andre gründere. Vi har arrangementer som innovasjonskveld og foredrag med spennende foredragsholdere.

  En gang per semester arrangeres nasjonal samling i samarbeid med ett lokallag, der Startere fra hele Norge samles for en faglig og sosial helg. I høst reiser vi opp til Trondheim for å delta på Start Forum der Start NTNU er vert. Det vil i denne sammenheng blitt avholdt finale i Venture Cup, som er Norges største forretningsplankonkurranse.

  Send oss gjerne en mail ved spørsmål eller henvendelser: start@himolde.no

  Styret 2018/2019 består av:

  • Leder: Amalie Nordeide
  • Nestleder: Andreas Hareide Hansen
  • Økonomiansvarlig: Kristina Aalvik
  • Arrangementsansvarlig: Jørgen Kjenne
  • Styremedlem: Daniel Mikkelsen
  • Styremedlem: Nicklas Brandal
  • Styremedlem: Erik Skjørsæther 

  Mer om vervene i Start HiM

  Leder: Som leder i Start HiM får en delta på ledersamlinger sammen med resten av Start Norge, og får et godt innblikk i hvordan de forskjellige lederne driver sine lokallag. Siden en har resten av styret i ryggen er lederstillingen et veldig greit verv å ha.

  Nestleder: Som nestleder er en lederens høyre hånd, og deltar på husmøter. Nestleder har også ansvaret for å booke møterom og rom til arrangementer.

  Økonomiansvarlig: Som økonomiansvarlig i Start er du ansvarlig for å føre regnskap, sende inn faktura, utlegg og signere disse, i tillegg til å føre budsjett til iStudent og Start Norge.

  Markedsføringsansvarlig: Som markedsføringsansvarlig har en ansvaret for utvalgets Facebookside og Instagram-konto. Her promoterer en arrangement og ting som skjer.

  Arrangementansvarlig: Som arrangementansvarlig er du ansvarlig for arrangementene utvalget har. Du booker foredragsholdere og holder er ansvarlig for gjennomførelsen av arrangementet. Med god hjelp fra resten av utvalget er dette et artig verv.

  Styremedlem: Være styrets støttespillere og delta på styremøter. 


  Følg gjerne @startnorge på Snapchat for å få oppdateringer fra lokallag over hele Norge!

  Facebook: Start HiM
  Instagram: starthim

  Start Arr Til Moldestudent