Start HiM

Publisert:Sist oppdatert:

Start HiM jobber med å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studentene ved Høgskolen i Molde.

Logo Start 1920 X 512

Start sin visjon er å bidra til at unge gründerspirer kan knytte verdifullt nettverk, få kompetanse om verdiskaping og realisere sine ideer. Start ved høgskolen i Molde er så heldig å ha et godt samarbeid med Protomore Kunnskapspark der vi får leke oss med ideer, teste ut prototyper, og knytte nettverk med andre gründere. Vi har arrangementer som innovasjonskveld og foredrag med spennende foredragsholdere.

En gang per semester arrangeres nasjonal samling i samarbeid med ett lokallag, der Startere fra hele Norge samles for en faglig og sosial helg. I høst reiser vi opp til Trondheim for å delta på Start Forum der Start NTNU er vert. Det vil i denne sammenheng blitt avholdt finale i Venture Cup, som er Norges største forretningsplankonkurranse.

VERV I START HIM


Leder
Som leder i Start HiM får en delta på ledersamlinger sammen med resten av Start Norge, og får et godt innblikk i hvordan de forskjellige lederne driver sine lokallag. Siden en har resten av styret i ryggen er lederstillingen et veldig greit verv å ha.

Nestleder
Som nestleder er en lederens høyre hånd, og deltar på husmøter. Nestleder har også ansvaret for å booke møterom og rom til arrangementer.

Økonomiansvarlig
Som økonomiansvarlig i Start er du ansvarlig for å føre regnskap, sende inn faktura, utlegg og signere disse, i tillegg til å føre budsjett til iStudent og Start Norge.

Markedsføringsansvarlig
Som markedsføringsansvarlig har en ansvaret for utvalgets Facebookside og Instagram-konto. Her promoterer en arrangement og ting som skjer.

Arrangementansvarlig
Som arrangementansvarlig er du ansvarlig for arrangementene utvalget har. Du booker foredragsholdere og holder er ansvarlig for gjennomførelsen av arrangementet. Med god hjelp fra resten av utvalget er dette et artig verv.

Styremedlem
Være styrets støttespillere og delta på styremøter.