Smuget: Studentbaren i Molde

Publisert:Sist oppdatert:

Smuget er Moldestudentenes pub lokalisert midt i Høgskolen, og som drives 100% av studenter. Her arrangeres det en rekke aktiviteter og styret i Smuget frie hender til å bestemme hva som skjer og når det skjer.​

Smuget

Smuget arrangerer festligheter som quiz, temafester, foredrag og mini-konserter. Hver onsdag så er det quiz med liga for sammensatt poeng for hver kveld. Det deles premier hver kveld men et enda større premie for laget som vinner ligaen. Vi kan tilby aktiviteter som blant annet bordtennis, beerpong, biljard, brettspill, FIFA-kvelder og Singstar! Så det er bare å ta seg en tur innom.

Smuget lever på dugnadsånd fra sine styremedlemmer og funksjonærer, og søker stadig flere som ønsker å bidra til å skape et godt studentmiljø både i styret og som funksjonærer.

Vi hører gjerne fra deg dersom du har innspill, spørsmål, eller ønsker å bidra som funksjonær eller styremedlem.

Kontakt oss på epost, Facebook eller Instagram.

Verv i Smuget

Leder
Leder er øverste myndighetsperson for Studentbaren Smuget, og har hovedansvar for hva som skjer med og i Smugets daglige drift. Leder av Smuget skal fungere som et bindeledd mellom Kantina og Smuget. Leder er en av to som kan godkjenne utleggskjemaet i forbindelse med Smuget.

Nestleder
Nestleder har som hovedoppgave å støtte oppunder leder og være dens stedfortreder når leder ikke er tilstede. Daglige oppgaver for nestleder består i hovedsak av utsendelse av møteinnkallelser, referent under alle møter for Smuget, være generelt behjelpelig med oppgaver som andre styremedlemmer trenger hjelp med.

Økonomiansvarlig
Smugets økonomiansvarlig skal til en hver tid være oppdatert på Smugets finansielle situasjon, og skal ha kontinuerlig dialog med SiMolde og oversende fakturaer som Smuget mottar til SiMoldes regnskapsfører. Økonomiansvarlig er en av to som kan godkjenne utleggskjemaet i forbindelse med Smuget. Økonomiansvarlig skal også i samråd med leder gå igjennom å godkjenne årsberetningen for inneværende år

Barsjef
Barsjefs hovedoppgave er å påse at baren til en hver tid er utstyrt med nok inventar til Smugets operasjonelle drift, og skal utføre bestillinger når inventarnivået i Smuget tilsier at det kreves ny bestilling. Barsjef er også ansvarlig for å spillere inn nye varer, slik at man oppnår en sunn rotasjon av produkter, slik at produktutvalget til en hver tid fremstår som nytt og spennende.

PR-ansvarlig

Kommunikasjonsansvarlig har som hovedoppgave å styre Smugets sider på de sosiale plattformer der Smuget har etablert seg. Per januar 2019 er Smuget representert på både Facebook, Instagram og Snapchat.

Funksjonæransvarlig

Funksjonæransvarlig har som ansvar å skaffe frivillige til arrangement. Denne personen skal være bindeleddet mellom styret og frivillige som ønsker å hjelpe til. Som funksjonæransvarlig er man ansvarlig for å drifte facebooksiden «Funksjonærer Smuget».

Teknisk-ansvarlig

Som teknisk-ansvarlig er hovedansvaret å ha kunnskap om alt teknisk i Smuget. Denne personen skal ha kontroll på lyd og lysutstyr som finnes i Smuget. Denne personen vil ha ansvar å sjekke at alt utstyr fungerer før alle arrangement.

Styremedlem

Som styremedlem har man som hovedoppgave å være med å drifte smuget på det operasjonelle nivå. Som styremedlem er man også med å diskutere viktige saker som oppstår i løpet av studieåret, og har stemmeberettiget på lik linje som dem i styret med dedikerte funksjoner.

Vil du bidra?

Smuget trenger flere funksjonerer studieåret 2020-2021.

Smuget lever på dugnadsånd fra sine styremedlemmer og funksjonærer, og det er alltid plass til flere som ønsker å bidra til å skape et godt studentmiljø både i styret og som funksjonærer. Som funksjonær står du i baren et par ganger i måneden, og bidrar på arrangementer Smuget har. Vi hører gjerne fra deg dersom du har innspill, spørsmål, eller ønsker å bidra som funksjonær eller styremedlem.

De vervene som er utlyst:

  • Nestleder
  • Økonomiansvarlig
  • Barsjef
  • Tekniskansvarlig
  • Funksjonæransvarlig
  • Styremedlem

Har du lyst å bli funksjoner i Smuget? Trykk her!