MSI - Moldestudentenes idrettslag

  Publisert:Sist oppdatert:

  MSI er et idrettslag for alle studenter ved høgskolen i Molde. Vi har åpne treninger i futsal og volleyball, i tillegg til dame- og herrelag i fotball.

  Msi Logo 480X320 Listevisning

  Medlemskap i MSI

  Medlemskap med tilgang til åpne treninger i futsal og volleyball: 150 kr per semester

  Medlemskap med tilgang til futsal, volleyball OG treningsrommet på campus: 450 kr per semester

  Treningsrom på høgskolen

  Høsten 2016 åpnet treningsrommet på høgskolen. Det koster 450 kroner per semester å benytte treningsrommet. Det betales inn til kontonummer, 4100.73.56747. Husk å oppgi fullt navn og studentnummer når du betaler inn. Du vil få tilgang til rommet med studentkortet etter avgiften er betalt. Det er også mulig å betale med VIPPS! Nummeret er 93146, skriv navn og studentnummer som melding med beløpet.

  Volleyball og futsal

  Hver uke er det volleyball og futsal trening for alle medlemmer i MSI.

  Treningstider:

  kommer snart!

  Moldestudentenes fotballklubb​

  MSI har eget dame- og herrelag i fotball: Moldestudentenes fotballklubb.

  Se mer informasjon på klubbens Facebook-side: https://www.facebook.com/Molde...  Om MSI

  Litt om vervene i MSI:

  • Leders ansvar er å drive MSI på en forsvarlig måte. Leder skal ha kontroll over de ulike aktivitetene, og at de drives på en god måte, samt og fordele oppgavene som er i MSI. Leder hjelper også til med det jeg kan i MSIL dersom det trengs. Leder har anvar for å kalle inn til møter i styret for MSI.
  • Nestleder deltar på alle styremøter og hjelper til der det trengs. Er med på alle arrangementer, og er stedfortreder for leder.
  • Treningsromansvarlig har ansvar for treningsrommet på skolen. Det er viktig å holde orden i treningsrommet slik at det skal være en god opplevelse å trene i vårt treningsrom. Ellers deltar treningsromansvarlig på andre aktivteter i MSI og hjelper til der det trengs.
  • Økonomiansvarlig har ansvar for MSIs økonomi og at MSI har en forsvarlig drift økonomisk. Økonomiansvarlig setter opp budsjett.
  • Futsalansvarlig har ansvaret for å drive futsaltreningene. Ansvarlig for å ta med utstyr til treningene, deler inn i lag og setter i gang treningen.
  • Leder for fotballlaget har ansvar for alt som vedrører fotballagene: Sette opp treningstider, sørge for baneleie, setter opp kontrakter og skaffer sponsorer.

  Vil du starte en gruppe i MSI?

  Er det noe du savner? Er det noe du savner? Håndball, basketball, langrenn eller noe helt annet?

  Ta kontakt med oss om du har gode ideer til nye typer aktiviteter eller treningsgrupper!

  Send en e-post til: msi@himolde.no