Logistikkforum

Publisert:Sist oppdatert:

Logistikkforum jobber aktivt med å bygge opp det faglige og sosiale miljøet for logistikk- og økonomistudentene ved høgskolen. Vi jobber også for å knytte logistikkstudenter nærmere næringslivet, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Logistikkforum arrangerer bedriftsbesøk, foredrag fra næringslivet, studieturer til inn- og utland, og ulike konferanser relatert til logistikk og økonomi.

Logistikkforum Foto Fra Konferansen

Det største arrangementet Logistikkforum arrangerer i løpet av året er den årlige turen til Transport- og Logistikk konferansen på Gardermoen. Rundt 90 studenter reiser samlet nedover for å delta på en to-dagers konferanse. Dette er både en sosial og kunnskapsrik tur hvor man kan bli kjent med studenter fra studiet sitt, og personer fra næringslivet.

Våren 2016 reiste Logistikkforum til Rotterdam som er Europas største containerhavn, mens våren 2017 dro vi til Gøteborg der vi blant annet besøkte Skandinavias største havn og SKF.

I styret fordeler vi roller og gjøremål, samt planlegging og koordinering av kommende arrangementer og aktiviteter. Vi har også sosiale tilstelninger som styremiddager og andre sosiale aktiviteter for å bygge fellesskap og lage et miljø innad i organisasjonen.

Vi trenger deg som er initiativrik og har lyst til å utfolde deg i styrearbeid, og som vil bidra til å gjøre studenttilværelsen mer givende og spennende. Dette vil gi deg gode erfaringer og et nettverk som du kan bruke som et springbrett for å bli mer attraktiv for fremtidige arbeidsgivere.


Logistikkforum styret 2018

  • Leder- Anette Utvær
  • Nestleder/økonomiansvarlig- Hedda Christine Nødtvedt
  • Konferanseansvarlig- Stian Lunde og Kine Tillung Fredriksen
  • Markedsføringsansvarlig- Ingrid Eikemo
  • Bedriftsansvarlig- Ida Aagaard-Nilsen
  • Styremedlem- Øyvind Magnussen
  • Styremedlem- Iselin Løland Bersagel

Du finner oss på Facebook, Snapchat og Instagram under "Logistikkforum".