iStudent

Publisert:Sist oppdatert:

iStudent er en frivillig organisasjon av studenter for studenter ved Høgskolen i Molde. Formålet til iStudent er å ivareta og fremme studentenes sosiale og kulturelle interesser.

I Student Styre 2018 Medium

iStudent er en frivillig organisasjon av studenter for studenter. iStudent skal sørge for at studentene har et sosialt tilbud mens de studerer. iStudent er ett av flere bindeleddet mellom ledelsen og studentene, og vi består av flere utvalg hvor studentene kan opprettholde sine interesser. iStudent har også ansvaret for å arrangere de to største arrangementene ved høgskolen: Åpningsuka og Vinteruka.

Hovedstyret i iStudent og utvalgene

iStudent består av et hovedstyre og en rekke underutvalg. Disse utvalgene driver med forskjellige aktiviteter. Noen er faglige utvalg som jobber med ulike tilbud til studenter på de ulike studiene, andre driver studentbaren Smuget eller arrangerer Karrieredag. Det er også idrettslag og friluftsgruppe. Her er det noe for alle!

Ta kontakt!

Utvalgene i hovedstyret i iStudent har eget kontor og møtelokale helt i den østlige enden av nittimetersskogen. Ta gjerne turen innom for å slå av en prat og ta en kaffe!

Du kan også legge til iStudent til på snapchat eller instagram for å få mer informasjon!

Facebook: https://www.facebook.com/iStud...
Snapchat: Moldestudenten
Instagram: moldestudenten

Kontakt oss på epost: istudent@himolde.no