iFri

Publisert:Sist oppdatert:

iFri – Moldestudentenes friluftslivsgruppe er friluftsgruppen på Høgskolen i Molde. Vi arrangerer og tilbyr aktiviteter innen friluftsliv blant annet fjellturer, foredrag, kurs og skiturer. Vi ønsker å gjøre opplevelsene mer tilgjengelig og samlende for studenter som har lyst til å bruke og oppleve den storslåtte naturen rundt oss.

Mange studenter ved Høgskolen i Molde savnet aktiviteter innen friluftsliv rettet mot dem. Som et svar på dette behovet ble det høsten 2017 startet et studentutvalg under iStudent som skulle drive med aktiviteter innen friluftsliv rettet mot studenter på høgskolen.

Friluftslivgruppa har siden den gang tilbudt et bredt utvalg av aktiviteter innen friluftsliv for studenter på Høgskolen i Molde. Alt fra skiturer, bålkos, fjellturer til klatring og surfing. Vi fortsetter å arrangere friluftsaktiviteter i 2020 og håper du ønsker å delta!

Vi er aktiv på Facebook og Instagram. Her vil det komme informasjon og oppdateringer angående turene vi arrangerer gjennom skoleåret. Dersom du lurer på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Vi blir også veldig takknemlige for innspill til turer og aktiviteter.

iFri – Turvenner!

Høsten 2019 startet vi opp en egen Facebook gruppe som består av tur-interesserte studenter. Tanken bak denne er at dere skal finne hverandre og arrangere egne spontane turer. Skal du på tur en dag må du gjerne skrive dette i gruppen, så kanskje noen henger seg på.

Aktiviteter

Studentklatring
Hver tirsdag er det studentklatring i Moldeveggen, hvor studenter får ekstra gode priser.

Skiturer
Om vinteren arrangerer vi treningsturer på langrenn, skitur utenfor løyper samt toppturer.

Turer
Vi arrangerer mange typer turer, fra korte og enkle hverdagsturer til lengre og vanskeligere turer.

Styret 2020

Leder – Kristina Haavik

Nestleder – Henrik Rabben Tronstad

Funksjonær ansvarlig – Ingvild Aase

Markedsføringsansvarlig - Marie Nygård

Økonomiansvarlig - Elice B. G. Gandrudbakken

Sponsoransvarlig - Henrik Almenningen

Vil du bidra?

Har du lyst å bli funksjonær for iFri?

I Juni vil det bli endringer i Styret og vi vill da utlyse nye stillinger for vervene som leder, nestleder, funksjonæransvarlig og markedsføringansvarlig. De nye styremedlemmene skal få bli med allerede fra mars, dette er for å bli opplært i stillingene før nåværende medlemmer trer av. Du kan allerede nå sende oss mail dersom du er interessert i noen av stillingene.

Meld ifra ved å klikke her!

Kontakt informasjon

I Fri Hoddevika

iFri på surfetur til Hoddevika.