Econa HiM

  Publisert:Sist oppdatert:

  Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag med ca. 21 000 medlemmer. Organisasjonen er landsdekkende med 16 studentgrupper fordelt på universiteter og høgskoler rundt om i landet, København og London.

  Econa Styret2018

  Econa ved Høgskolen i Molde arrangerer flere ulike sosiale og faglige arrangement i løpet av semesteret. Blant annet så arrangerer vi sosiale arrangement som vinsmaking og ølsmaking, samt at vi arrangerer faglige kurs som kræsjkurs i fag som kan oppfattes som vanskelige.

  Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud! Blant annet tilbyr Econa gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå i gjennom arbeidskontrakten din. Du får også en rekke fordeler gjennom Danske Bank, som gratis PC-forsikring og en god pris på andre forsikringer. I tillegg samarbeider Econa med ANSA, som betyr at du som student får gratis medlemskap i ANSA, hvis du er medlem i Econa. 

  Vi jobber i all hovedsak for et mer aktivt studentmiljø og større samhold blant økonomistudentene!


  Econa styret 2018/2019: 

  • Leder: Oda Glærum
  • Nestleder: Amalie Henden
  • Økonomiansvarlig: Markus Lilleheil
  • Markedsføringsansvarlig: Emma Alendal 


  Om vervene i Econa

  Leder: 

  Som leder i Econa har du det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av arrangement, både sosiale, faglige og stands. Du har kontakt med studentledere fra andre skoler i Norge, og i utlandet. Der du utveksler ideer og tanker, samt får inspirasjon til hva som kan fungere på din skole.

  Nestleder: 

  Å være nestleder i Econa går ut på å bistå lederen med arbeidet hun/han gjør, og er stedfortreder hvis leder ikke kan møte. I tillegg utfører en nestleder mange ulike oppgaver som må gjøres og hjelper øvrige styremedlemmer hvis det er nødvendig. Nestleder er også ansvarlig for å skrive referat fra styremøter.   

  Økonomiansvarlig:

  Når du er økonomiansvarlig i Econa lager du budsjett og fører regnskap i forhold til vår eksterne konto i Danske Bank. Du betaler også faktura og utlegg, samt at du har en generell oversikt og kontroll over økonomien.  

  Markedsføringsansvarlig: 

  Markedsføringsansvarlig har ansvar for alle Econa HiM sine plattformer. Viktige arbeidsoppgaver er å promotere og skape oppmerksomhet rundt arrangementene våre i sosiale medier. Via vår Facebook og Instagram skaper vi og vedlikeholder relasjonen til studentene ved Høgskolen i Molde. 

  Styremedlem: 

  Som styremedlem i Econa hjelper du til med å organisere og planlegge forskjellige arrangement som vi arrangerer, jobber for å få flest mulig medlemmer og står på stand for at studenter skal få vite mer om våre arrangement og hva Econa er.  

  Econa Arr 3