Econa HiM

  Publisert:Sist oppdatert:

  Landsdekkende interesse- og arbeidstakerorganisasjon for økonomer med studentgruppe i Molde.

  Econa Gruppebildet

  Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Econa er landsdekkende og har rundt 22 000 medlemmer. Det finnes 16 studentgrupper fordelt på universiteter og høgskoler rundt om i landet, i tillegg til København og London.

  Econa ved Høgskolen i Molde arrangerer flere ulike sosiale og faglige arrangement i løpet av semesteret. Blant annet så arrangerer vi sosiale arrangement som vinsmaking og ølsmaking, samt at vi arrangerer faglige kurs som kræsjkurs i fag som kan oppfattes som vanskelige.

  Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud! Blant annet tilbyr Econa gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå i gjennom arbeidskontrakten din. Du får også en rekke fordeler gjennom Danske Bank, som gratis PC-forsikring og en god pris på andre forsikringer. I tillegg samarbeider Econa med ANSA, som betyr at du som student får gratis medlemskap i ANSA, hvis du er medlem i Econa.

  Vi jobber i all hovedsak for et mer aktivt studentmiljø og større samhold blant økonomistudentene!

  Om vervene i Econa

  Leder:

  Som leder i Econa har du det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av arrangement, både sosiale, faglige og stands. Du har kontakt med studentledere fra andre skoler i Norge, og i utlandet. Der du utveksler ideer og tanker, samt får inspirasjon til hva som kan fungere på din skole.

  Nestleder:

  Å være nestleder i Econa går ut på å bistå lederen med arbeidet hun/han gjør, og er stedfortreder hvis leder ikke kan møte. I tillegg utfører en nestleder mange ulike oppgaver som må gjøres og hjelper øvrige styremedlemmer hvis det er nødvendig. Nestleder er også ansvarlig for å skrive referat fra styremøter.

  Økonomiansvarlig:

  Når du er økonomiansvarlig i Econa lager du budsjett og fører regnskap i forhold til vår eksterne konto i Danske Bank. Du betaler også faktura og utlegg, samt at du har en generell oversikt og kontroll over økonomien.

  Markedsføringsansvarlig:

  Markedsføringsansvarlig har ansvar for alle Econa HiM sine plattformer. Viktige arbeidsoppgaver er å promotere og skape oppmerksomhet rundt arrangementene våre i sosiale medier. Via vår Facebook og Instagram skaper vi og vedlikeholder relasjonen til studentene ved Høgskolen i Molde.

  Styremedlem:

  Som styremedlem i Econa hjelper du til med å organisere og planlegge forskjellige arrangement som vi arrangerer, jobber for å få flest mulig medlemmer og står på stand for at studenter skal få vite mer om våre arrangement og hva Econa er.