Econa HiM

Publisert:Sist oppdatert:

Econa HiM er en studentgruppe av Econa som er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Econa er landsdekkende og har rundt 22 000 medlemmer. Det finnes 16 studentgrupper fordelt på universiteter og høgskoler rundt om i landet, i tillegg til København og London.

Econa

Econa ved Høgskolen i Molde arrangerer flere ulike sosiale og faglige arrangement i løpet av semesteret. Blant annet arrangerer vi faglige «kræsjkurs» i fag som kan oppfattes som vanskelige, i tillegg til sosiale arrangement som vin- og ølsmaking.

Fordeler med Econa

Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud! For eksempel tilbyr Econa gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå gjennom arbeidskontrakten din! Som medlem får du også et fordelsprogram gjennom Danske Bank. De tilbyr blant annet svært gode forsikringer og studenter får også gratis PC forsikring.

I tillegg samarbeider Econa med ANSA. Dette betyr at masterstudenter som er medlem i en av av organisasjonene får gratis medlemskap begge veier. Som bachelorstudent får du gratis Econa medlemskap dersom du er medlem i ANSA og omvendt.

Vi jobber i all hovedsak for et mer aktivt studentmiljø og større samhold blant økonomistudentene!

Les mer om Econa her!


Verv i Econa


Leder

Som leder i Econa har du det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av arrangement, både sosiale, faglige og stands. Du har kontakt med studentledere fra andre skoler i Norge, og i utlandet. Der du utveksler ideer og tanker, samt får inspirasjon til hva som kan fungere på din skole.

Nestleder
Å være nestleder i Econa går ut på å bistå lederen med arbeidet hun/han gjør, og er stedfortreder hvis leder ikke kan møte. I tillegg utfører en nestleder mange ulike oppgaver som må gjøres og hjelper øvrige styremedlemmer hvis det er nødvendig. Nestleder er også ansvarlig for å skrive referat fra styremøter.

Økonomiansvarlig
Når du er økonomiansvarlig i Econa lager du budsjett og fører regnskap i forhold til vår eksterne konto i Danske Bank. Du betaler også faktura og utlegg, samt at du har en generell oversikt og kontroll over økonomien.

Markedsføringsansvarlig
Markedsføringsansvarlig har ansvar for alle Econa HiM sine plattformer. Viktige arbeidsoppgaver er å promotere og skape oppmerksomhet rundt arrangementene våre i sosiale medier. Via vår Facebook og Instagram skaper vi og vedlikeholder relasjonen til studentene ved Høgskolen i Molde.

Styremedlem
Som styremedlem i Econa hjelper du til med å organisere og planlegge forskjellige arrangement som vi arrangerer, jobber for å få flest mulig medlemmer og står på stand for at studenter skal få vite mer om våre arrangement og hva Econa er.


Vil du være med å bidra eller har andre spørsmål?

Ta kontakt på E-post, Facebook eller Instagram!

Vi trenger flere styremedlemmer! Søk i dag om du ønsker å bidra til et godt studiemiljø innen økonomi! De andre vervene er ikke ledige i per dags dato. Men det hindrer deg ikke med å søke til oss uansett. Meld deg inn før 15. mars! Følg linken her!