Molde Kristiansund
Åpningsuka
ÅPNINGSUKA 2021: Tur til Varden med iFri
28. August kl. 15:45
Romsdalsmuseet
Billett: Åpent for alle - registrer deg!
Arrangør: Åpningsuka x iFri

ÅPNINGSUKA 2021: Tur til Varden med iFri

Bli med opp til Varden før avslutningskonserten!
Sist oppdatert 27. august 2021 kl.10.14

Oppdatert informasjon 25. August

Lørdag arrangerer vi tur til Varden.

Turen går forbi Storlihytta, hvor mange skal på konsert i løpet av kvelden. Tidspunktet er derfor nå lagt opp til at de som ønsker kan ta med seg mat og drikke, for å sitte på Varden frem til konserten starter. Det kan være lurt å ta med seg sitteunderlag. Her har man den fantastiske panorama utsikten, en nydelig plass å varme opp til konsert. Vi anbefaler at man går ned til Storlihytta i god tid før konserten, ettersom det kan bli mye kø slik som på åpningskonserten. De som ikke skal på konsert er også hjertelig velkommen til å delta, men må følge grusveien ned igjen uten følge fra iFri.

Kle dere etter været og ha med nok å drikke, det kan bli kjølig når sola går ned for de som skal på siste konsert.

OBS: Vi minner om at fadderne har et ekstra ansvar for å sørge for at alle rydder etter seg. Åpningsuka og iFri stiller med søppelsekker, men forventer at alle tar eget ansvar for å holde naturen ren.

Oppmøte ved parkeringsplassen til Romsdalsmuseet kl 15:45

På ett så nydelig sted som Molde er det selvfølgelig ett friluftslivutvalg som bidrar til at studentene får sett og opplevd den flotte naturen!

iFri er friluftslivutvalget ved Høgskolen i Molde. Vi arrangerer både store og små turer, de fleste i nærområdet, men også noen med litt lengre reisevei. Med andre ord: Noe for enhver smak og ethvert nivå! Noen av våre mest populære turer er Romsdalseggen, surfetur til Hoddevika og bålkos i Kringstadbukta. Turene er svært sosiale, og vi oppfordrer alle til å delta, selv om du ikke kjenner de andre deltagerne. Her får du en perfekt mulighet til å bli kjent med andre turinteresserte studenter! Du finner informasjon om turene våre på Instagram (@iFri_Himolde) og her på Moldestudent.no (se kalenderen).

Hvis du sjekker ut kalenderen her på Moldestudent.no så ser du at vi allerede har mange arrangementer planlagt utover høsten.

Vår målgruppe er alle studenter som ønsker å være sosiale og delta på ulike aktiviteter innen friluftsliv.

Romsdalseggen 2019. Foto: Marie Nygård
Romsdalseggen 2019. Foto: Marie Nygård
iFri sin logo
iFri sin logo