Molde Kristiansund
Trening
iFri/MSI/ESN: Tirsdagspadling (Påmelding ute nå)
21. September kl.16:30—20:00
Kviltorp Nausteierlag - Molde Kajakklubb
Billett: Gratis
Arrangør:

iFri/MSI/ESN: Tirsdagspadling (Påmelding ute nå)

Fire tirsdager denne høsten arrangerer vi padleturer for Moldestudentene. Turmål bestemmes samme dag avhengig av vær og ønsker fra deltakerne. Arrangementet oppdateres når det nærmer seg.
Sist oppdatert 17. september 2021 kl.20.06

Fire tirsdager denne høsten arrangerer vi padleturer for Moldestudentene. Dette er ett nyoppstartet tilbud som ble etablert i samarbeid med iFri, Moldestudentenes idrettslag (MSI), Erasmus Student Network (ESN) og Molde kajakklubb sommeren 2021. Gjennom dette kajakktilbudet ønsker vi å arrangere både kurs, treninger og lengre padleturer. Vi håper å spre padlegleden vi selv har oppdaget og å skape ett padlemiljø blant Moldestudentene. Sommeren 2021 deltok 15 studenter på grunnkurs og vi har fått samlet en aktiv padlegjeng i Facebookgruppen Kajakk for Moldestudenten. Dersom du har gjennomført grunnkurs i kajakk er du velkommen til å bli med i denne gruppen og å være med oss ut å padle. Her vil det også postes informasjon om spontane treninger og turer i tillegg til det fastsatte programmet på initiativ av gruppens deltakere.

Ukentlig kajakkpadling - Tirsdager i September

  • Oppmøte ved Kviltorp nausteierlag klokken 1630.
  • Klargjøring: Vi starter med å finne og ordne utstyr til alle deltakere slik vi er klare for sjøen klokken 17:00.
  • Turmål annonseres samme dag eller bestemmes sammen med deltakerne.
  • Ta med en liten matpakke og varme klær.
  • Vi er tilbake til naustet til 20:00
  • Tirsdagspadlinger høsten 2021: 31. August, 7. September, 14. September, 21. September. Tirsdagspadling avsluttes i uke 38 ettersom at temperaturen i vannet synker og det blir mørkt tidlig.


Vi er opptatt av egen og deltakernes sikkerhet på havet! Derfor vil vi som nye aktivitetsledere i kajakk kun ta med ett begrenset antall studenter på tur og det vil stilles krav til at studentene har gjennomført grunnkurs. Husk derfor å ta med kursbevis/våttkort på treningene.

Har du ikke gjennomført grunnkurs? Delta på Kajakklubbens grunnkurs 26.-27. August eller sjekk ut kurskalenderen deres her!


Mer informasjon og påmelding til tirsdagspadling kommer når det nærmer seg arrangementet.