Molde Kristiansund
Trening
iFri/MSI/ESN: Teknikkurs i kajakk (Påmelding)
26. - 27. August kl.9:00—18:00
Kviltorp nausteierlag - Molde Kajakklubb
Billett: 2000 kroner
Arrangør: iFri - Moldestudentenes friluftslivutvalg

iFri/MSI/ESN: Teknikkurs i kajakk (Påmelding)

Sist oppdatert 10. august 2021 kl.18.44

Molde kajakklubb arrangerer teknikkurs i kajakk fra torsdag 26. august til fredag 27. august. Kurset koster 2000 kroner og vi har dessverre ikke mulighet til å tilby rabatt på dette. For denne prisen får du leie av utstyr, 16 timers kurs og kursbevis (Våttkort).

Kurset tar totalt 16 timer - 8 timer torsdag 26. august og 8 timer fredag 27. august. Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Les med om teknikkurs i kajakk her.

NB! For å ta dette kurset må du ha gjennomført grunnkurs i kajakk og mottatt våttkort.


Du kan allerede nå melde deg på dette kurset via Molde kajakklubb sine hjemmesider eller denne direktelinken.


Send oss gjerne en mail (ifri@himolde.no) dersom du lurer på noe!Kom og prøv dag juni 2021. Foto: Ingvild Aase
Kom og prøv dag juni 2021. Foto: Ingvild Aase

Padletilbudet for Moldestudentene

Padletilbudet for Moldestudentene er ett nyoppstartet tilbud som ble etablert i samarbeid med iFri, Moldestudentenes idrettslag (MSI), Erasmus Student Network (ESN) og Molde kajakklubb sommeren 2021. Gjennom dette kajakktilbudet ønsker vi å arrangere både kurs, ukentlige treninger og lengre padleturer. Vi håper å spre padlegleden vi selv har oppdaget og å skape ett padlemiljø blant Moldestudentene. Sommeren 2021 deltok 15 studenter på grunnkurs og vi har fått samlet en aktiv padlegjeng i Facebookgruppen Kajakk for Moldestudenten. Dersom du har gjennomført grunnkurs i kajakk er du velkommen til å bli med i denne gruppen og å være med oss ut å padle. Her vil det også postes informasjon om spontane treninger og turer i tillegg til det fastsatte programmet på initiativ av gruppens deltakere.