Molde Kristiansund
Trening
iFri/MSI/ESN: Grunnkurs i kajakk (Påmelding kommer)
26. - 27. August kl.9:00—18:00
Kviltorp - Molde Kajakklubb
Billett: 500
Arrangør: iFri - Moldestudentenes friluftslivutvalg

iFri/MSI/ESN: Grunnkurs i kajakk (Påmelding kommer)

UNIKT ÅPNINGSUKE-TILBUD!
Sist oppdatert 10. august 2021 kl.18.45

Molde kajakklubb arrangerer grunnkurs i kajakk fra torsdag 26. august til fredag 27. august. Kurset koster originalt 1800kr, men i samarbeid med kajakklubben, iStudent og SiMolde har vi ordnet en veldig god rabatt for dere. Prisen for å delta på kurset denne gangen blir 500kr per person. For denne prisen får du leie av utstyr, 16 timers kurs og kursbevis (Våttkort).

På kurset introduseres deltakerne til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Les mer om kurset på padling.no. For å delta på turer som blir arrangert av oss eller kajakklubben i fremtiden vil det kreves at dere har dette kurset. Kurset tar totalt 16 timer - 8 timer torsdag 26. august og 8 timer fredag 27. august.

Det er veldig begrenset antall ledige plasser, så her blir det førstemann til mølla!

  • Les med om grunnkurs i kajakk her.
  • Les mer om Molde Kajakklubb her.

Mer informasjon og påmelding kommer. Følg med på iFri sin instagramkonto (@ifri_himolde)

Kom og prøv dag juni 2021. Foto: Ingvild Aase
Kom og prøv dag juni 2021. Foto: Ingvild Aase

Padletilbudet for Moldestudentene

Padletilbudet for Moldestudentene er ett nyoppstartet tilbud som ble etablert i samarbeid med iFri, Moldestudentenes idrettslag (MSI), Erasmus Student Network (ESN) og Molde kajakklubb sommeren 2021. Gjennom dette kajakktilbudet ønsker vi å arrangere både kurs, ukentlige treninger og lengre padleturer. Vi håper å spre padlegleden vi selv har oppdaget og å skape ett padlemiljø blant Moldestudentene. Sommeren 2021 deltok 15 studenter på grunnkurs og vi har fått samlet en aktiv padlegjeng i Facebookgruppen Kajakk for Moldestudenten. Dersom du har gjennomført grunnkurs i kajakk er du velkommen til å bli med i denne gruppen og å være med oss ut å padle. Her vil det også postes informasjon om spontane treninger og turer i tillegg til det fastsatte programmet på initiativ av gruppens deltakere.