Molde Kristiansund

Start HiM

Start HiM jobber med å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studentene ved Høgskolen i Molde.
Sist oppdatert 9. november 2021 kl.9:33

Om Start HiM

Start sin visjon er å bidra til at unge gründerspirer kan knytte verdifullt nettverk, få kompetanse om verdiskaping og realisere sine ideer. Start ved høgskolen i Molde er så heldig å ha et godt samarbeid med Protomore Kunnskapspark der vi får leke oss med ideer, teste ut prototyper, og knytte nettverk med andre gründere. Vi har arrangementer som innovasjonskveld og foredrag med spennende foredragsholdere.

Start HiM er en studentorganisasjon som fokuserer på innovasjon og entreprenørskap. Hovedmålet med våre arrangementer er å skape møteplasser for studenter og næringslivet. Vi vil at flere studenter skal se mer på ny tenkning og få bedre kunnskap om innovasjon. En gang per semester arrangeres nasjonal samling i samarbeid med ett lokallag, der Startere fra hele Norge samles for en faglig og sosial helg.

Vil du være med?

Start HiM ønsker medlemmer fra alle studieretninger – Innovasjon er for alle!

Men hva gjør et medlem i Start? Et medlem i Start HiM samarbeider med styret, hjelper til med arrangement og deltar på møter. Som en del av Start HiM sørger vi sammen for engasjement, sosialt miljø og trivsel på Høgskolens Campus med hovedfokus på innovasjon og entreprenørskap. Det du vil få ut av å være med oss er kunnskap om innovasjon og entreprenørskap, pitching og mulighet til å utvide din kreativitet.

Styret 2020 / 2021

Even Herø Frantzvåg - Leder

Aleksander Lie - nestleder

Alexander Birkelund Olsen - Økonomi

Fra venstre Aleksander Lie (Nestleder) , Alexander Birkelund Olsen (Økonomi-Ansvarlig) Even Herø Frantzvåg (Leder).
Fra venstre Aleksander Lie (Nestleder) , Alexander Birkelund Olsen (Økonomi-Ansvarlig) Even Herø Frantzvåg (Leder).