Molde Kristiansund

Moldestudentenes Idrettslag

MSI er et idrettslag for alle studenter ved høgskolen i Molde. Vi har åpne treninger i futsal og volleyball, i tillegg til dame- og herrelag i fotball.
Sist oppdatert 27. april 2021 kl.10.36
Photo by Steven Lelham on Unsplash
Photo by Steven Lelham on Unsplash

Medlemsskap

Medlemskap i MSI er per semester, innbetaling og innmelding skjer via MinIdrett, se hvordan lenger ned. Medlemskap gir tilgang til MSI sine aktiviteter, futsal og volleyball i Træffhuset, samt stemmerett ved årsmøter. I tillegg drifter MSI treningsrommet på skolen, det er valgfritt hvorvidt en ønsker tilgang her og kommer i så fall i tillegg til medlemsavgiften

Priser

150, - for medlemskap i MSI pr. semester; dette gir tilgang til futsal, volleyball og evt. andre arrangementer.

300, - for tilgang til treningsrommet. Dette kommer i tillegg til påkrevd medlemskontingent, totalt 450, - pr. semester for treningsrommet.

MinIdrett og KlubbAdmin

Overgang til MinIdrett og KlubbAdmin for registrering og oppfølging av medlemmer er nytt av året 2020. Alle som vil anvende seg av MSI sine tilbud; Treningsrommet, futsal og/eller volleyball må registrere bruker. Dette på grunn av lovendringer hos NIF som vi er underlagt og nødt til å forholde oss til. Derfor må samtlige som ønsker være i MSI ha, eller lage, en MinIdrett-bruker og bli medlem av Molde Studentenes Idrettslag gjennom NIF sitt system. Betaling heretter kommer til å foregå via MinIdrett. Enten på nettsiden eller faktura på mail, det bestemmer du selv.

Fremgangsmåte for dere som ikke har betalt medlemskap pr. 2020:

(OBS! De av dere som allerede har overført eller vippset må lese lenger ned):

Klikk dere inn her: https://medlemskap.nif.no, søk opp “Molde Studentenes Idrettslag”, og trykk “bli medlem” og følg anvisningene videre.

Dersom du ikke har benyttet deg av MinIdrett før så velger du “Ny bruker”, det er gjort på 1-2-3. Dersom du har anvendt MinIdrett tidligere logger du bare inn med denne.

Viktig: For tilgang til treningsrommet må du huske å huke av på “Trening i helestudio” (skrivefeilen er utenfor vårt område å rette opp i) når du er kommet så langt som å velge aktivitet. Dersom du ønsker å delta på futsal og volleyball huker du av på “Studentidrett”.

Deretter betaler du for medlemskap for inneværende semester og evt. treningsrom hvis du ønsker det. I fremtiden vil dere få mail for avgifter pr. semester, helt til dere selv velger å melde dere ut igjen.

For dere som allerede har betalt 2020:

IKKE bruk linken over, men denne: https://minidrett.nif.no/, logg inn eller lag bruker og søk opp Molde Studentenes Idrettslag under “Medlemskap” og “Finn ny klubb” når du er logget inn. Huk av for “Trening i helestudio” for treningsrom, og/eller “studentidrett” for futsal/volleyball. Når søknaden sendes inn sjekkes dette mot deres betaling og godkjennes deretter.

Litt avhengig av pågang vil det ta 1-3 arbeidsdager å få tilgang til treningsrommet etter godkjent betaling og registrering.

Moldestudentenes fotballklubb

MSI har eget dame- og herrelag i fotball, Moldestudentenes fotballklubb.

For mer informasjon, besøk vår Facebook-side.

Volleyball og futsal

MSI tilbyr ukentlige treninger i Volleyball og futsal.

Volleyball: Torsdag 19.30-21.00 Træffhuset, Molde Arena 2.

Futsal: Tirsdager 21.00-22.30 Træffhuset, Rekneshallen.

Du må være medlem i MSI for å delta på disse treningene.

Påmeldingsskjema til disse treningene finner du på MSI sin Facebookside.

MSI har også en eget dame-og herrelag i fotball.

Styret 2021/2022

Leder: Silje Marita Moen Vedvik

Nestleder: Therese Håndlykken 

Økonomiansvarlig: Kolbrún Helga Hansen 

Sportslig leder, herrer: Henrik Grønvik 

Sportslig leder, damer: Synnøve Myhre Refvik 

Sportslig ass., damer: Oneda Reçi 

Treningsrom Sjef: Saravin Sadasaralingam 

Markedsføringsansvarlig: Shapna Kifayat 

Styremedlem: Elisa Kolseth