Molde Kristiansund

iFri - Friluftslivutvalg

iFri er moldestudentenes friluftslivutvalg. iFri arrangerer turer og forskjellige andre aktiviteter. iFri ønsker å gjøre den storsslåtte naturen rundt Molde tilgjengelig for studentene!
Sist oppdatert 6. januar 2022 kl.20:11
iFri på tur på Romsdalseggen. Foto: Marie Nygård
iFri på tur på Romsdalseggen. Foto: Marie Nygård

Moldestudentens friluftslivsgruppe

iFri er friluftslivgruppa ved Høgskolen i Molde. Vi arrangerer både store og små turer, de fleste i nærområdet, men også noen med litt lengre reisevei. Med andre ord: Noe for enhver smak og ethvert nivå! Noen av våre mest populære turer er Romsdalseggen, surfetur til Hoddevika og bålkos i Kringstadbukta. Turene er svært sosiale, og vi oppfordrer alle til å delta, selv om du ikke kjenner de andre deltagerne. Her får du en perfekt mulighet til å bli kjent med andre turinteresserte studenter!


iFri – Turvenner!

Dette er em egen Facebookgruppe som består av tur-interesserte studenter. Tanken bak denne er at dere skal finne hverandre og arrangere egne spontane turer. Skal du på tur en dag må du gjerne skrive dette i gruppen, så kanskje noen henger seg på.

Studentklatring
Hver tirsdag er det studentklatring i Moldeveggen, hvor studenter får ekstra gode priser.


Kajakkpadling:
Sommeren 2021 har iFri i samarbeid med MSI, ESN og Molde kajakklubb jobbet for å etablere ett godt kajakktilbud for Moldestudentene. Mer informasjon kommer august 2021.Foto: Marie Nygård
Foto: Marie Nygård

Styret 2020

Styremedlemmer høsten 2021:
Leder: Svein Olav Larsgaard
Nestleder: Marie Nygård (Blir ledig våren 2022)
Markedsføringsansvarlig: Ingvild Aase (Blir ledig våren 2022)
Økonomiansvarlig: Ledig per Januar 2022
Funksjonæransvarlig: Ledig per Januar 2022
Styremedlem: Jonas Lie Norem, Johannes Holstad og Ida Antonett Opdahl


Vi søker økonomiansvarlig og styremedlemmer som ska være her i mer enn ett studieår fra August 2021. Send oss en mail til iFri@himolde.no dersom du er interessert.