Molde Kristiansund

Econa

Econa HiM er en studentgruppe av Econa som er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag.
Sist oppdatert 9. november 2021 kl.9:30
Photo by Samson on Unsplash
Photo by Samson on Unsplash

Om Econa

Econa er landsdekkende og har rundt 22 000 medlemmer. Det finnes 16 studentgrupper fordelt på universiteter og høgskoler rundt om i landet, i tillegg til København og London.

Econa ved Høgskolen i Molde arrangerer flere ulike sosiale og faglige arrangement i løpet av semesteret. Blant annet arrangerer vi faglige «kræsjkurs» i fag som kan oppfattes som vanskelige, i tillegg til sosiale arrangement som vin- og ølsmaking.

Vi jobber i all hovedsak for et mer aktivt studentmiljø og større samhold blant økonomistudentene! Les mer om Econa her!

Medlemsfordeler

Som medlem i Econa får du en rekke gode tilbud! For eksempel tilbyr Econa gratis sjekk av CV og søknad, lønnsstatistikk og du kan få hjelp av en jurist til å gå gjennom arbeidskontrakten din! Som medlem får du også et fordelsprogram gjennom Danske Bank. De tilbyr blant annet svært gode forsikringer og studenter får også gratis PC forsikring.

Kontakt

Vil du være med å bidra eller har andre spørsmål?

Ta kontakt på E-post, Facebook eller Instagram!

Styret 2021/2022
Styret 2021/2022

Styret 2021 / 2022

- Hanna Tveit (leder)

- Julie Leirvåg (nestleder)

- Anders Brunvoll (Økonomiansvarlig)

- Marlene Søvik Nerland (Markedsføringsansvarlig)

- Oda Lauritzen (Arrangementansvarlig)

- Ane Nygard (Standansvarlig)

- Vilde Isaksen (Styremedlem)

- Øyvind Eriksen (Styremedlem)