Molde Kristiansund

Comitium

Comitium er en møteplass for studenter på bachelor i juss og administrasjon, årsstudium i statsvitenskap, årsstudium i juridiske fag og master i SOL.
Sist oppdatert 3. januar 2022 kl.8:28
Photo by Jesse Collins on Unsplash
Photo by Jesse Collins on Unsplash

Faglig og sosial møteplass

Comitium er en møteplass for studenter innad i fagområdet juss og samfunnsfag på Høgskolen i Molde. Dette er en sosial og faglig plattform som skal binde studiene og kullene sammen. Vi skal ivareta studentenes interesser, og sørge for sosiale og faglige aktiviteter. Forumet har som interesse å ivareta studentenes ønsker og sørge for kontinuerlig aktivitetstilbud innen fagrelatert aktivitet. Vi ønsker å oppnå dette gjennom ekskursjoner, foredrag, legge opp til faglig relatert debatt og diskusjon, gjennomføre sosiale kvelder og åpne arrangement med organisasjoner og næringslivet.

Dette omfatter bachelor i politikk, juss og administrasjon, bachelor i rettsvitenskap, bachelor i Sport Management, master i helseledelse, SOL-master, årsstudium i juss og økonomi, årsstudium i organisasjon og personalledelse, i tillegg til videreutdanning i bærekraftig byutvikling og videreutdanning i ledelse i helse- og sosialtjenesten.

Styret for 2022

LEDER

Katarina Linnea Pejby

ARRANGEMENTANSVARLIG

Andrine Lund Lautitzen

ØKONOMIANSVARLIG

Emma Tillman Haugland

MEDIEANSVARLIG

Sanna Helene Slattum Edvardsen

ØVRIGE STYREMEDLEMMER

Dilan Acar

Fride Monsen