Molde Kristiansund

Ledige verv i Studentersamfunnet i Molde Høsten 2021

Det beste du kan gjøre for deg selv og for andre i studietiden er å engasjere deg som frivillig i studentersamfunnet!
Sist oppdatert 11. august 2021 kl.14.03

Det er August, og alle utvalgene/linjeforeningene i studentersamfunnet starter opp igjen med ny giv og masse motivasjon for å skape en høst med masse spennende arrangementer og aktiviteter for Moldestudentene!

Er du ny student i Molde? Er du en tidligere student i Molde? Er du motivert for å bidra til en bedre hverdag for dine medstudenter? Da må du melde interesse for ledige verv nå!


Vi leter etter studenter som ønsker å bidra til positiv utvikling og økt trivsel blant studentene i Molde denne høsten. Nå er det flere ledige verv i utvalgene iFri, Comitium og Vinteruka 2022. Kanskje er det deg vi ser etter?

Hva gjør du hvis du vil være med? Full oversikt over utvalgene og hvilke verv de trenger folk til, finner du under. Finner du noe som er interessant, sender du inn en søknad til utvalgets mailadresse.

Søknadsfrist er 10. september 2021. Noen av vervene settes fortløpende dersom vi finner riktige kandidater!

Spørsmål? Ta kontakt på istudent@himolde.no

iFri logo.
iFri logo.

iFri

iFri er friluftslivutvalget ved Høgskolen i Molde. Vi arrangerer både store og små turer, de fleste i nærområdet, men også noen med litt lengre reisevei. Med andre ord: Noe for enhver smak og ethvert nivå! Noen av våre mest populære turer er Romsdalseggen, surfetur til Hoddevika og bålkos i Kringstadbukta. Turene er svært sosiale, og vi oppfordrer alle til å delta, selv om du ikke kjenner de andre deltagerne. Her får du en perfekt mulighet til å bli kjent med andre turinteresserte studenter!

Nå søker vi to nye styremedlemmer til vervene:

 • økonomiansvarlig
 • sponsoransvarlig
 • Styremedlem

Vi søker hovedsaklig etter studenter som skal være her i mer enn ett studieår. Dersom du ønsker å bidra i arbeidet til iFri er det også muligheter for å sende en åpen søknad eller melde seg som funksjonær.

Du kan melde interesse for verv i iFri og spørre eventuelle spørsmål til iFri@himolde.no.

Comitium logo.
Comitium logo.

Comitium

Comitium er et forum relatert til juss- og samfunnsfagstudentene ved Høgskolen i Molde. Det er en sosial og faglig plattform som skal binde studiene og kullene sammen. Vi skal ivareta studentenes interesser, og sørge for sosiale og faglige aktiviteter. Forumet skal ha som interesse å ivareta studentenes ønsker og sørge for kontinuerlig aktivitetstilbud innen fagrelatert aktivitet. Vi ønsker å oppnå dette gjennom ekskursjoner, foredrag, legge opp til faglig relatert debatt og diskusjon, gjennomføre sosiale kvelder og åpne arrangement med organisasjoner og næringslivet.


Nå søker vi etter ett nytt styremedlem til vervet som:

 • Økonomiansvarlig

Du kan melde interesse for verv i Comitium og spørre eventuelle spørsmål til Comitium@himolde.no.

iDigital logo.
iDigital logo.

iDigital - Utvalg for IT og Digitaliserings-linjen på Høgskolen i Molde

iDigital har to fokusområder, det ene er å legge til rette for IT relaterte kurs og foredrag for studentene. Det andre er å ha sosiale arrangement som gjør det lettere for studentene å knytte bånd og ha felleskap med hverandre. Disse arrangementene er i hovedsak rettet mot IT studentene ettersom vi ser behovet for å bedre miljøet, men vil stort sett være åpne for alle studentene på skolen.

Nå søker vi to nye styremedlemmer til vervene:

 • Nestleder
 • Styremedlem

Du kan melde interesse for verv i iDigital og spørre eventuelle spørsmål til iDigital@himolde.no

iSpring

iSpring er løpegruppen ved Høgskolen i Molde. Vi samler studenter til fellestreninger to ganger i uken. For oss er det viktig at tilbudet skal appellere til alle studenter – både de som er aktiv og de som ønsker å bli mer aktiv. Derfor legges treningene opp slik at alle får utbytte, uavhengig av nivå. iSpring krever ingen innmelding eller kontingent.  På sikt ønsker vi å delta på ulike løpearrangementer. Det kan være løp der medlemmene konkurrerer individuelt og konkurranser der iSpring kan stille med eget lag.  Hvis forholdene tillater det, skal vi arrangere en aktivitetsdag for studenter i løpet av våren.  Målgruppen er studenter ved Høgskolen i Molde. Det er ingen kvalifikasjoner for å delta på trening hos oss.   Studentene som etablerte iSpring er ferdig med studiene våren 2021 og vi trenger derfor tre nye styremedlem i tillegg til dem som blir igjen

Vervene som skal fylles er:

 • økonomiansvarlig
 • styremedlemmer 2 stk

Du kan melde interesse for verv i iSpring og spørre eventuelle spørsmål til iSpring@himolde.no

Smuget logo.
Smuget logo.

Smuget - Studentbaren

Smuget er studentbaren i Molde. Lokalene våre er ved kantina på høgskolen, og her har vi flere forskjellige typer arrangementer, bla. Quiz, fredagspub, og storfester. Studentbaren drives av frivillige studenter, og det er vi som bestemmer hvilke arrangementer vi vil arrangere og når de skal arrangeres. Vi jobber for å lage en trivelig og sosial møteplass for studentene ved HiMolde, også på kveldstid.

Per september 2020 har vi 8 fantastiske medlemmer og drivere av baren, men vi søker alltid etter flere som kunne tenke seg å være med på laget! Kontakt oss gjerne på facebook, instagram, mail, eller kom bort og snakk med en av oss. Si gjerne også ifra dersom du har forslag til aktivitet eller arrangement!

Vervene som skal fylles er:

 • styremedlemmer

Du kan melde interesse for verv i Smuget og spørre eventuelle spørsmål til Smuget@himolde.no

Econa logo.
Econa logo.

Econa

Econa er landsdekkende og har rundt 22 000 medlemmer. Det finnes 16 studentgrupper fordelt på universiteter og høgskoler rundt om i landet, i tillegg til København og London. Econa ved Høgskolen i Molde arrangerer flere ulike sosiale og faglige arrangement i løpet av semesteret. Blant annet arrangerer vi faglige «kræsjkurs» i fag som kan oppfattes som vanskelige, i tillegg til sosiale arrangement som vin- og ølsmaking. Vi jobber i all hovedsak for et mer aktivt studentmiljø og større samhold blant økonomistudentene! Les mer om Econa her!

Vervene som skal fylles er:

 • styremedlemmer


Du kan melde interesse for verv i Econa og spørre eventuelle spørsmål til Econa@himolde.no

Start Molde Logo.
Start Molde Logo.

Start Molde

Start Molde er en studentorganisasjon som fokuserer på innovasjon og entreprenørskap. Hovedmålet med våre arrangementer er å skape møteplasser for studenter og næringslivet. Vi vil at flere studenter skal se mer på ny tenkning og få bedre kunnskap om innovasjon. En gang per semester arrangeres nasjonal samling i samarbeid med ett lokallag, der Startere fra hele Norge samles for en faglig og sosial helg.

Vervene som skal fylles er:

 • Kommunikasjonsansvarlig

Du kan melde interesse for verv i Start og spørre eventuelle spørsmål til Start@himolde.no

Vinterukagjengen fra Vinteruka 2021
Vinterukagjengen fra Vinteruka 2021

Vinteruka 2022

Vinteruka er vinterens store høydepunkt for studentene ved Høgskolen i Molde. Uken arrangeres normalt i månedskiftet januar / februar, men planleggingen starter allerede i slutten av september. Vil du vite mer om Vinteruka? Ta en titt på instagram og facebooksidene til Vinteruka.

Ledige verv i Vinterukastyret 2022

 • Leder
 • Nestleder
 • Økonomiansvarlig
 • Arrangementansvarlig
 • Informasjonsansvarlig

Du kan melde interesse for verv i Vinterukastyret 2022 og spørre eventuelle spørsmål til iStudent@himolde.no

Åpningsuka logo.
Åpningsuka logo.

Åpningsukastyret 2022

Åpningsuka er fadderuka ved Høgskolen i Molde. Under Åpningsuka møter du studenter fra ditt studieprogram, som du skal studere sammen med. Åpningsuka har legger opp til et variert og morsomt program som gir deg mulighet til å bli kjent med medstudenter, høgskolen og byen. En god Åpningsuke må planlegges godt og da er det ingen tid å miste!

Ledige verv i Åpningsuka 2022:

 • Leder
 • Nestleder
 • Økonomiansvarlig
 • Sponsoransvarlig
 • Aktivitetsansvarlig
 • Arrangementansvarlig
 • Informasjonsansvarlig
 • Fadderansvarlig
 • Styremedlem

Du kan melde interesse for verv i Åpningsukastyret 2022 og spørre eventuelle spørsmål til iStudent@himolde.no.

Studenttinget i Molde logo.
Studenttinget i Molde logo.

Ledige verv i Studentpolitikken

Vi minner også om ledige tillitsverv i Studenttinget, SiMolde, samt nemder og utvalg underlagt Høgskolen. Disse settes på møtet med Studenttinget den 1. September. Les mer om disse under.