Molde Kristiansund

Aktivitetsuka gjennomført!

I uke 35 og 36 arrangerte SiMolde Aktivitetsuka for første gang!
Sist oppdatert 25. oktober 2021 kl.9.11

Aktivitetsuka er et konsept inspirert av Aktiv Campus som Høgskolen i Molde nå skal bli en del av. Aktiv Campus handler om å oppfordre til fysisk aktivitet for bedre fysisk og mental hverdagshelse. Det skal være et lavterskeltilbud der alle, uansett forutsetning og fysisk form, skal kunne delta. Aktivitetsglede, vennskap, mangfold og samarbeid står i fokus. Spesielt i tiden etter korona og nedstenging er dette en fin arena for å treffe folk med samme interesser og for å bevege kroppen litt – eller bare for å ha det litt gøy!

Fekting

Vi kickstartet den første uka med volleyballturnering lørdag og fotballturnering søndag. Og for en kickstart det ble! Mange engasjerte studenter møtte opp og stemningen var på topp. Den kommende uken var stappfull av ulike aktiviteter for enhver smak. Til sammen var det over 30 ulike aktiviteter studentene kunne bryne seg på, blant annet karate, turn, tennis og dans sto på programmet. Aktivitetene var i regi av studentenes egne idrett- og studentforeninger, men også lokale idrettsaktører fra Molde inviterte til treninger for å vise studentene hva Molde har å by på! En del av målsettingen med uka var å knytte bånd til den lokale idretten så flere kan finne noe som faller i smak. Uka ble avsluttet med klatring i klatreparken Høyt og Lavt hvor studentene kunne utfordre høydeskrekken og ha det gøy med det vi håper er litt nye bekjentskaper!

Høyt og lavt

Ca. 200 studenter deltok i løpet av uka og vi har stort sett fått gode tilbakemeldinger. Det virker som de fleste som deltok var veldig fornøyd med uka, og spesielt det store utvalget av aktiviteter har falt i god smak! Dette er et konsept vi ønsker å videreføre de neste årene, og vi håper på større utvalg av aktiviteter og enda flere deltakere neste år.