Molde Kristiansund

Aktiv student

Både studentliv og pandemi kan by på mye stillesitting og inneliv. Da er det lurt å komme seg litt ut og bevege på skrotten! Men hva slags muligheter finnes for deg som student i Molde?
Sist oppdatert 1. juli 2021 kl.11.27

Friluftsliv for alle

iFri er utvalget for deg som liker friluftsliv. iFri har stor variasjon i sine aktiviteter, fra lavterskel turer og aktivteter som bålkos i Kringstadbukta til mer krevende turer som over Romsdalseggen. Følg med i kalenderen for å holde deg oppdatert på høstens arrangementer.

Moldestudentenes idrettslag

Moldestudentenes Idrettslag tilbyr en hel del aktiviteter, i tillegg til fotballlag for både herrer og damer. MSI tilbyr ukentlige åpne treninger i Volleyball og Futsal.

Se mer informasjon om MSI

Moldestudentenes Fotballklubb

Det er også mulig å delta på treninger med både herrelaget og damelaget i Moldestudentenes fotballklubb. Ønsker du å delta på treninger må du melde deg på. Påmeldingsskjema legges ut på Facebooksiden til fotballklubben i forkant av hver trening.

Mer informasjon

Løpegruppe

Denne høsten dukket det opp en ny studentgruppe ved HiMolde nemlig iSpring. En løpegruppe for Moldes studenter. Dette er et lavterskel tilbud med løpetrening to ganger i uka, hver tirsdag og torsdag. Du kan møte opp på de dagene du vil og kan. Oppmøtested varierer, meld deg inn i Facebookgruppa til iSpring eller og følg de på instagram for å finne informasjon om oppmøtested for treningene.

Treningene er tilpasset ferdighetene til de som møter opp, så her er det mulig for alle å delta.

Studentsvømming

I samarbeid med Moldebadet har studenter ved Høgskolen i Molde nå muligheten til å svømme sammen med sine medstudenter for bare 50 kr! Hver torsdag mellom 13.00 og 15.00. Mer informasjon

Bordtennisrom på Molde campus studentboliger

Bortennisrommet er åpent mandag - fredag fra kl 08.00-16.00 på dagtid.

På kveldstid er det åpent i åpningstidene til Mellomrommet. Altså mandag, onsdag og fredag enten mellom 12.00-15.00 eller 19.00 og 22.00. Gå innom Mellomrommet og spør etter nøkkel til Bordtennisrommet.

Foto: iSpring
Foto: iSpring