Molde Kristiansund

Aktiv student

Både studentliv og pandemi kan by på mye stillesitting og inneliv. Da er det lurt å komme seg litt ut og bevege på skrotten! Men hva slags muligheter finnes for deg som student i Molde?
Sist oppdatert 2. november 2020 kl.1.27

MSI Ukentlige treninger i Volleyball og Futsal

Moldestudentenes Idrettslag tilbyr en hel del aktiviteter. De har nå to undergrupper - en for løping og en for fotball. I tillegg til dette har MSI ukentlige åpne treninger i Volleyball og Futsal.

Se mer informasjon om MSI og om treningstider.

Løpegruppe

Denne høsten dukket det opp en ny undergruppe i MSI, nemlig iSpring. En løpegruppe for Moldes studenter. Dette er et lavterskel tilbud med løpetrening to ganger i uka, hver tirsdag og torsdag. Du kan møte opp på de dagene du vil og kan. Oppmøtested varierer, meld deg inn i Facebookgruppa til iSpring eller og følg de på instagram for å finne informasjon om oppmøtested for treningene.

Treningene er tilpasset ferdighetene til de som møter opp, så her er det mulig for alle å delta.

Moldestudentenes Fotballklubb

Moldestudentenes fotballklubb sitt damelag har treninger hver tirsdag kl 21.00 på Reknesbanen ved Træffhuset. Her er det bare å møte opp!

Det er også mulig å delta på treninger med herrelaget. Ønsker du å delta på treninger med herrelaget, må du melde deg på. Påmeldingsskjema legges ut på Facebooksiden i forkant av hver trening.

Mer informasjon

Friluftsliv for alle

iFri er utvalget for deg som liker friluftsliv. iFri har stor variasjon i sine aktiviteter, fra lavterskel turer og aktivteter som bålkos i Kringstadbukta til mer krevende turer som over Romsdalseggen. Følg med i kalenderen for å holde deg oppdatert på høstens arrangementer.

Bordtennisrom på Molde campus studentboliger

Bortennisrommet er åpent mandag - fredag fra kl 08.00-16.00 på dagtid.

På kveldstid er det åpent i åpningstidene til Mellomrommet. Altså mandag, onsdag og fredag enten mellom 12.00-15.00 eller 19.00 og 22.00. Gå innom Mellomrommet og spør etter nøkkel til Bordtennisrommet.

Foto: iSpring
Foto: iSpring