Om Moldestudent.no

  Publisert:Sist oppdatert:

  Moldestudent.no er en felles plattform for studentmiljøet ved Høgskolen i Molde.

  Studiemiljø

  Moldestudent.no er et nettsted (og webapp) driftet av Studentsamskipnaden i Molde. Formålt er å styrke studiemiljøet ved Høgskolen i Molde, både i Molde og Kristiansund. Vi ønsker å gjøre studentforeningene ved Høgskolen i Molde mer synlig for studentmassen og for Molde og Kristiansunds befolkning.

  Studentbyene Molde og Kristiansund.

  Det er også et mål å introdusere studentene for øvrige kultur-, idrett- og friluftslivtilbud i Molde og Kristiansund. Vi ønsker derfor velkommen aktører som har arrangementer eller aktiviteter hvor studenter er spesielt i målgruppen til å legge inn sine ting i kalenderen på siden.

  Har du et arrangement som er gratis eller med studentpriser? Da vil vi gjerne høre fra deg!

  Utvalgene

  SiMolde tror at et godt skolemiljø er å ha aktive utvalg som studenter kan bidra på. At studenter jobber for studenter er et viktig tilltak for skape et godt "moldestudent" for seg selv og for andre rundt seg. Det er flere forskjellige utvalg som skal passer for deg som person og den studie rettningen du har valgt. SiMolde vil bidra med å spille på lag med studentene for å tilrette legge slik at du kan nå sine mål og oppgaver i de forskjellige utvalgene. Finn ditt utvalg her!

  For deg som studere i Kristiansund og ønsker å bidra til et godt skolemiljø. Da må du melde deg på æstudent!