Meld deg på som fadder

  Publisert:Sist oppdatert:

  ​Åpningsuka 2019 søker faddere som vil være med på å ta imot de nye studentene ved Høgskolen i Molde.

  Målet med fadderordningen er å inkludere de nye studentene og legge til rette for at de blir kjent med hverandre, medstudenter og studiestedet Molde. Vi ønsker å skape en inkluderende, artig og trygg åpningsuke! Faddernes oppgave er å legge til rette for at de nye studentene blir kjent med hverandre og sitt nye studiested.

  Faddergruppene
  I år satser vi på å dele inn gruppene etter fagtilhørighet. Målet er at de nye studentene får mulighet til å bli kjent med noen de skal studere sammen med, altså på samme studieretning eller fag. Vi håper at de fleste ser minst ett kjent fjes på forelesning etter at Åpningsuka er over. Masterstudent? Dersom du har fullført en bachelorgrad ved Høgskolen i Molde og planlegger å begynne på en mastergrad ved Høgskolen i Molde til høsten, vil vi veldig gjerne ha deg som fadder!

  Når skjer det?
  Du må ha mulighet til å delta på fadderopplæring og kick-off mandag 19. august. I tillegg til selve Åpningsuka som starter 21. august.

  Påmelding
  Du melder deg på som fadder individuelt, dersom det er noen du ønsker å være på samme faddergruppe med kan du skrive dette opp i påmeldingsskjemaet. Vi prøver å imøtegå ønskene så godt vi kan.